Khamis, 23 September 2010

Mimpi


semalam aku tidur awal jam 8.30mlm. dalam mimpi jumpa budak muka macam Mark Zuckerberg. dia kata facebook aku ada lagi tak delete-delete sampai sekarang. aku sekarang tak tahu nak setel macam mana. try cari Nor Hisham Mohamed.

gigi geraham bongsu tengah sakit secara slow-slow dan perasaan nak marah sebab banyak sangat 'open house' pun ada. tadika damia pun buat rumah terbuka kul 10pagi tadi. ini mengalakkan mak bapak ponteng kerja..

notakaki: aku pikir nak start balik straightedge hardcore ni. positive youthcrew,unite and take over!

5 ulasan:

hyer greveieor berkata...

huhu. rumah terbuka ialah agenda propaganda!

PäxLäng berkata...

yeah...grind on!

PäxLäng berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Huzaiba berkata...

deyy pigi dah!

syafiqxsaifullah berkata...

ahaha.
go str8edge!
tapi lagi best neutral jd diri sendiri..