Rabu, 1 September 2010

Cafe

dekat-dekat nak raya ni gua main satu game nama dia cafe. cam haram ada jugak game ni. ada satu makanan nama dia Chocolate Mousse & Raspberry Cake ambik masa dekat 20jam untuk memasaknya.

ini mesti orang yahudi yang buaat game ni. tak pun orang freemason. tak pun orang zionist yang suruh manusia leka dan lalai.

bila semua dah lalai, senang diaorang nak menjajah dunia dan menghapuskan orang-orang Palestin.

power to the palestina!

3 ulasan:

Gemma Ismail berkata...

Game mcm kt fesbuk .hahaha

Rahimin Idris berkata...

mudah sangat terpengaruh lu ni..

paiseh berkata...

game sabit hadis2 xde ke puasa2 ni?