Selasa, 19 Januari 2010

buku muka

sejak ada muka buku- buku muka ramai dah tak update blog. gua pikir nak delete facebook dan tumpukan pada main golf.

4 ulasan:

paiseh berkata...

gua pun dah penat nak lawan aura buku muka neh..
nasib baik gua gagah lagi~

rahimin idris berkata...

gua update semacam.

j or ji berkata...

gua pun nak cakap gua jugak lah..
ok, muka buku tak ganggu blog gua sebab gua memang jarang update blog pun...tapi muka buku gila babas kacau kerja gua!

gua nak delete muka buku ke kerja?

terrarosa berkata...

Terrarosa likes this.



p.s keh pun dah membawa diri dari mukabuku, sehinggakan terbabas ke dunia scrapbook !