Khamis, 10 Disember 2009

Stylo


gambar di snap dari filem body of lies. hampir 2 minggu jugak aku try buat gaya ni bila cakap dalam telefon. rasa cam cool giler dan hidup ini penuh dengan karisma. ada satu hari aku ada telefon bini aku pasal dia ada pesan suruh aku beli lampin anak.

" pampers budak ni saiz apa? M ke XL? cap bende nak beli ni? " telefon aku letak kat mulut macam gambar di atas.

kakak yang jaga kedai tu dah macam kagum tengok aku. Stylo tak patut...

6 ulasan:

Abang Ben berkata...

aku pun nak try camtu jugak...

"kicap jenis apa ni nak beli? Manis ke masin? cepattttt"

Segenit Puteri Bunian berkata...

kalu bini tahu sure hulur kaki ikut fon!

Guten Tag berkata...

hehehe..stylo..macam walkie talkie.

al razy berkata...

apex,
aku cakap telefon macam ni lah.
tapi bukan sebab nak stylo. dah hp aku problem, kena cakap dekat-dekat, kalau tak, orang x dengar apa aku cakap.. stylo mendenya,

..nOj.. berkata...

okeh nk tiru gak mulai arini

terrarosa berkata...

terrarosa likes this.



p.s sepatutnya ada simbol bagus sebelum komen diatas kehkehkeh