Rabu, 13 Mei 2009

wanita dengan pelita

maaf semua jururawat. aku pikir hari jururawat 14 Mei tapi rupa-rupanya 12 Mei. menurut dalam buku The Fall of advertising and the rise of PR ( ada orang kasi tahu aku, aku tak baca lagi buku ni) jururawat ini merupakan satu pekerjaan yang paling IKHLAS sekali dalam dunia.

betul ke? ada sama macam kat Malaysia?

selamat hari misi!

ps: aku syak mesti ada subjek khas pasal florence nightingale dalam kelas jururawat.

3 ulasan:

dean berkata...

jemputan menulis di sini; http://deletedbooks.blogspot.com/

iyan berkata...

dah terlambat utk gua berundur dan ambil kursus kejururawatan...

shidah berkata...

oo..12 mei rupanya..