Khamis, 21 Mei 2009

perasaan rock yang tertunda..

Konsert Search di Terengganu ditunda 29 Mei
21/05/2009 4:35pm

Oleh ABD. AZIZ ITAR

KUALA LUMPUR 21 Mei - Konsert Search Di Awan Biru di Kuala Terengganu yang sepatutnya diadakan esok terpaksa ditunda kepada 29 Mei kerana sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

Menurut jurucakap penganjur konsert itu, Art-Is At Work Sdn. Bhd., Aida Husin, konsert di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah itu tetap akan diadakan pada pukul 8 malam pada tarikh baru itu.

Bagaimanapun, katanya, bagi mereka yang telah membeli tiket untuk esok, boleh menggunakan tiket berkenaan untuk konsert pada 29 Mei. - Utusan


notakakis: pasal tunda? gua dah planing nak rocking nie. gua dah ready sama singlet putih dan seluar jeans GA BLUE ni. habis tukar 29 macam mana gua nak pegi? gua kena balik lipis itu hari. adik gua kahwin. habis apa cerita? rancangan gua nak tangkap gambar sama amy tertunda laa jawabnya. nak tunggu main kat lipis entah bila.ahli majlis daerah banyak sangat anginnya...

4 ulasan:

jeman berkata...

nampaknya rockin di rumah tok mat je la...
hahaha.

al razy berkata...

pergilaa kat KL punya

THECORESYSTEM berkata...

wow! aziz ittar....ini vortex from the east punya editor.

jalan PJS dulu2...

p3 berkata...

mat, gi KL punya laa...gua pun ada plan mau tgk gak..