Sabtu, 17 Januari 2009

tak otai kalau tak bawak malaysia pergi piala dunia!

semalam secara tak rasminya aku dah try main fm2009. punya laa sakit kepala pasal mula-mula aku install dia mintak produk key. aku try tanya pp suruh dia cari produk key, tapi rupa-rupanya dia tak main lagi fm2009. nampak sangat local.

aku rasa secara rasminya aku akan start main fm2009 malam ni. badan tengah letih sebab kat 10 hari tidur malam tak tetap. paling awal tidur pukul 2.00 pagi. musim kempen pilihanraya ni tidur memang tak cukup. sibuk apa entah aku pun tak tahu.

apa yang menarik tentang fm2008 ialah aku bawak malaysia masuk piala dunia. macam mana? true tak? bab-bab kelab tak yah cerita laa. naik muak aku menang piala dan liga. kalau padeli sama pp tengok mesti dia try tanya rahsia kejayaan aku. kawan-kawan jugak tapi boleh blah laa. ini fm2008, kalau nak tanya bab-bab rahsia kejayaan tolong laa tanya budak yang dapat 10a dalam spm nanti.


satu team dengan brazil...


rahsia kejayaan


boleh rileks belasah iraq 7 - 1. agak-agak dengan thailand sama singapore mesti pergi 9 - 1

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ak crk product key fm 2009 2 xjmpe pon????????????

j or ji berkata...

aku haram tak tau main game komputer ni.
kat padang lain citer tangkasnya..muehehe

pipiyapong berkata...

gampang laa apex..main tipu boleh laa..!!