Ahad, 25 Januari 2009

asal usul yahoo.com

lepas baca blog azwan ali gua rasa pening. lepas tu gua teringat lagu midnight blues nyayian dari wings. gua darjah berapa gua sendiri tak ingat tapi gua hafal semua lirik dari album teori domino tue. ha, gua rasa sampai sekarang kalau lagu itu dimainkan gua boleh ikut sekali. yess, ini dia...korang layan midnight blues nie. sawan tak patut!



notakaki: band yang tengah main tu bukan wings. sape kata wings gua singgung nanti.

notakaki 2: dalam lagu tu, awie ada jerit. yahoo! yahoo! gua syak mamat yang cipta website yahoo!com mesti dapat idea dari lagu tu. kalau lu tak caya lu dengar lagu tu baik-baik.

notakakis 3 : gua dengar kecoh band fury dari lipis kena fotostat. gua pikir fury lipis tukar nama laa lagi elok. lagi pun kat amerika ada 30 ribu yang pakai nama fury. lu orang tak caya lu google tengok. lagi satu pakai laa nama melayu, kasi bangga sikit orang- orang lipis!

3 ulasan:

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) berkata...

lip peace pon ok gak

Hashim Zabidi berkata...

ah gua nak try komen pakai akaun blog bapak gua ni..-pipi

an-nidxam berkata...

hehehehe aku dh ckp slow la tuh kan.. bgs dh smksw skg.. makin berseri2 bangunan dia..