Sabtu, 21 November 2009

pinky grrl


notakepala: aku sedang menemani bini di Hospital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu dengan semangat myspace. kagum dengan semangat juang bini yang membawa laptop ke hospital untuk memfacebook. aku rasa insaf dan bercadang untuk menerima dia sebagai rakan facebook. bini kena tahan kat hospital kes uri kat bawah dan anak duduk melentang dalam perut. sedap jugak pekena nasik kat hospital ni. lauk macam lauk asrama sekali tengok...
ps : gambar diambik pakai cam laptop. nak charge bateri takleh kat sini. hari tu aku charge bateri laptop sama handset aku kat Hospital Lipis tak ada hal pun. ini apa kes tak boleh?

5 ulasan:

terrarosa berkata...

keh harap deme berdua tabah menghadapi dugaan, semoga semuanya selamat...

p/s keh mencadangkan sebuah blackberry dan gelang emas untuk hadiah bini aok kali ini. Biasanya orang bagi emas kat bini yang lepas bersalin, siapa yang ajar entah, tapi untuk mewakili kaum ibu... keh rasa orait jer :D

j or ji berkata...

setuju. hadiahkan blackberry.buah atau hp, tak kisah.

semoga cepat sehat.

amirahsyuhada berkata...

perrrrrrrrrrrghhhhh sungguh semangat facebooking ini!! Gua tabik spring beb!!

jemantorrews berkata...

adakah anak sedare aku kali ini gimnas negara. .

dalam perut pun ade gaya kuak lentang!

THECORESYSTEM berkata...

semoga cepat sembuh dan okay semuanya...