Rabu, 3 Jun 2009

1 Malaysia, 1 Lipis dan 1 Tempoyang! Unite!

Sekarang musim kahwin. Semangat nak menulis ada tapi kena rileks2 dulu. Semua gambar bukan daripada kamera aku. terima kasih kepada Cik Lan pak sedara aku kerana tolong ambik gambar. Lihat 1 Malaysia kat Tempoyang. Terima kasih kepada semua yang menolong dan datang ke perkahwinan adik aku. Power to the people!


Man (bertopi) sama pakcik Jamal. Man dulu rock tak patut. kat Flat Tempoyang dulu aku rasa dia sorang yang layan Iron Maiden. Aku layan XPDC jee dulu-dulu.


YB Padang Tengku. PRU 13 aku undi dia nanti.


Otok dan Fendi Ahmad Kamal (dua-dua pakai spek) Otok kawan baik sejak zaman rebel di Flat Tempoyang. Dari atas bukit sampai ke Batu 2 dia pegang kawasan. Aku follow belakang dia jee. Fendi dulu buat zine namanya Lucid Thought. Kalau jalan KL rasa selamat pasal dia bapak besar orangnya.


Semua kutu mengaji dengan Ustaz Maiyudin dulu-dulu...


Mamat sebelah amoi ni dulu main bola sama dengan aku. Badan dia besar gila. Biasanya kitaorang letak dia jadi bek. Apa bende nama dia entah aku dah lupa. Tapi kalau jumpa memang selalu hai..


Geng India setaman...pakcik Apu mana entah...tokey kedai kuning bandar ada jugak datang.


Mail, Ata, Amar dan pp. apa kes lu pp datang kenduri kahwin pakai baju subsidi soljah?


Tempoyang Indie...katanya...


diaorang cakap aku macam morrissey itu hari...aku tabah jee..

ps: gambar banyak. nak tengok datang rumah.

11 ulasan:

iyan berkata...

tempoyang indie?
rasa mcm nak lempang!

Huzaiba berkata...

aik? ata sempat pegi, patut kelam kabut kenduri berchang. Sorry gua tak dpt dtg.. eh berjangkit sindrom gua lu pula, sorry lagi

Pok Li berkata...

Musim kahwin + musim hujan = seronok wooo.

suhaila-ab berkata...

salam kenal...time kasih ler datang umh aku...datang la lagi kalau boring2 tu...aku pun pening skang byk jemputan kawin..tak pegi kang kecik ati pulokkkk....huhuhu....

j or ji berkata...

aku lagi kene tabah terima komen orang tempoyang kata lu macam morrissey!

stam berkata...

Gua sibuk melayan calon-calon isteri yang pakcik makcik gua sibuk rekemenkan kat kenduri rumah gua.

THECORESYSTEM berkata...

Fendy Ahmad Kamal,LUCID THOUGHT....kem UKK,sg kerpan....
rare gila HC kuala lipis!!!sempat trade 1st issue dulu..hahaa

THECORESYSTEM berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
THECORESYSTEM berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
PKMPL berkata...

selamat pengantin baru kepada semua mempelai.

padeli berkata...

peh..mana gua..???tak dapat pon jemputan rasmi..???ape kes...lu dendam dengan gua ke pek...