Ahad, 3 April 2011

Serius


gua ingat tahun ni gua nak serius sikit. bende-bende football manager, liverpool, buku-buku falsafah pelik-pelik gua dah nak stop baca. gua jugak malas sangat nak kasi panas orang. kalau tak semalam Cewah karya agung pipiyapong yang paling rare tu gua dah kutuk. tapi malas. kekadang manusia ni bodoh tak leh diajar, sombong takleh ditegur.

belajar fardu ain ni kena serius.

7 ulasan:

Pok Li berkata...

Bagus boss.

Hazwan Arif berkata...

buku cewah x sapa lg nih

FdausAmad berkata...

Aok ni kena datang kelas keh di damansara juga ni apek..

lara_nur berkata...

lara ada sambar sebijik cewah ni beli kat maskara itu hari.

bolehlaahh..

paling kelakar bab nak lawan bola dengan apake..budak kampung sebelah?
yang last2 padeli tu tak dibagi main.. kasihan ada..nak tergelak ada..heh

abang pulak bila nak keluar blook sendiri? kalau ada hasrat, dan jadi kenyataan, lara orang pertama nak belinya!

lara_nur berkata...

eh. sori. ter'abang' pula.


takpe kan? heh.

Dunia Kami berkata...

fulamak bro.. jersey tu tetap mantap...

Unknown berkata...

mung nih tiara ada hubungan kekeluargaan ka dengan uztaz azhar idrus?