Isnin, 10 Januari 2011

Komuniti

sebenarnya dalam hal drama-drama tv aku memang ketinggalan. aku agak dalam 400 meter kebelakang. itu drama orang putih. kalau drama melayu aku agak dalam 250 meter kebelakang. prestasi tengok drama dalam suasana melepasi kelab 3 kupang ini begitu mencabar.

nak main games lagi, nak mengaji quran lagi, nak tulis novel lagi, nak main basikal lagi, nak ambik gambar lagi, nak main bola dengan anak lagi, nak tulis blog lagi dan menimba ilmu pengetahuan lagi dan banyak hal lagi. aku rasa 24 jam ni macam tak cukup.

tapi syukur pada tuhan dengan hujan yang diturunkan. bila hujan rasa berjalan memang malas dan ini boleh mendatangkan suasana kekeluargaan dirumah.

hari jumaat sama sabtu itu hari aku layan satu tv drama yang bertajuk " Community" drama ni aku rasa tak keluar tv3. terima kasih kepada budak praktikal pejabat aku yang kasi muat turun drama ni. yeah, drama ni terbaik. good, clean tak clean dan yang paling penting fun! viva!!!


disini aku letak satu babak yang sedap untuk dikongsi bersama.

1 ulasan:

Ismail Othman berkata...

ok, apex. ni sedak