Rabu, 17 Februari 2010

neon zine #6


neon zine # 6 tu entah sape yang buat. sampai saat ni gua sendiri tak ingat langsung bende yang gua tulis. gua harap sangat pp boleh send kat gua. tak payah nak jual mahal-mahal semua zine tu. bukan karya agung. cuma gambar gambar neon #6 tu memang nostalgia habis. gua sendiri tak pasti gua tangkap pakai handset sendiri ke handset pp atau amin. tak pun gambar adik-beradik padeli masa kat kg relong.

ps: gambar dirembat dari blog pp. penulis blog yang mahu naik darjat perlu sebut nama blogger terkenal dan mesti up diri sendiri. tak buat semua tu tak true.

3 ulasan:

Pipiyapong berkata...

Faker. Nanti ambik laa kat rumah. Gua malas nak bawak kolumpo.

bebelbebal berkata...

nama blogger terkenal dan mesti up diri sendiri. tak buat semua tu tak true


KAH KAH KAH KAH KAH

Yang ini memang lawak!!

ben hanafiah berkata...

lu patut kredit juga kat org bertanggungjawab preserved zine2 ni dlm keadaan terbaik.