Isnin, 8 Februari 2010

awas pembuat blog PALSU!

ciri-ciri blogger palsu.

1. diaorang tak pergi kursus cara-cara membuat blog.

2. diaorang tak pergi maskara.

3. diaorang tak link dengan otai-otai buat blog macam pp sama kumprinx.

4. diaorang tak guna " lu-gua-wa-lu "

5. diaorang tak up diri sendiri.

6. blog diaorang tak lawak. buat-buat lawak pun ok.

7. diaorang tak letak lencana facebook kat blog diaorang.

8. diaorang tak marah sama gomen.

9. dalam banyak-banyak nombor. nombor 1 dan 2 paling penting. kalau ada maknanya tak palsu.


kah kah kah kah kah ......yang gelak macam ni kena ada...kah kah kah kah kah

9 ulasan:

bebelbebal berkata...

Bunyinya macam sarcasm...

...dan bernada kritik. Betul tak?

terrarosa berkata...

macamana keh nak marah gomen,
hari ni 8 hbln dah gaji beb !

ฉัน เป็น บ่าว ของ อั ล ล อ berkata...

aku tak pergi kursus buat blog,
aku tak penah g maskara,
aku takda letak link pp n kumprinx
aku tak guna lu gua, wa lu
aku tak up diri sendiri
blog aku tak lawak
aku tak letak lencana FB
aku tak marah sama gomen.
kira blog aku ni palsu lah yer

rahimin idris berkata...

nak kena lu ni!

Pipiyapong berkata...

Raya cine ni balik tempoyang, kita kasi setel apet ni, persekutuan. Ikat kat rumah tepi kolam ikan area rumah dia tu je.

Kumprinx berkata...

gua nak campak dia dalam kolam belakang umah Hj. Gunx.

Ismail Othman berkata...

gua panggil hantu..

j or ji berkata...

hehehe..
blog saya true ok!

solehah zahrah berkata...

oh.aku terase.terima kasih. ;)))