Khamis, 9 Julai 2009

Pulau Redang, Terengganu

pehh, sekali lagi aku nak ucapkan tahniah kepada kerajan Malaysia dan syarikat komunikasi Malaysia. Aku boleh layan blog, tgk facebook dan YM terus dari Pulau Redang, Terengganu.

Pulau Redang memang lawa beb. Lu orang kena datang. Gambar nanti aku letak sebab kamera aku still lagi rosak dan aku tengah simpan duit untuk beli kamera yang gantung kat leher. Mungkin aku akan bikin satu syarikat tangkap gambar orang kahwin. Mungkin laaa...

4 ulasan:

j or ji berkata...

kamera gantung kat leher,gua sensitif beb..
tapi angkat gambar orang kawen,gua tak bikin!

Tanpa Nama berkata...

bagus la lu dah mula bertrima kasih kat krajaan..
jgn sampai 'gelap mata' udah leee..

Abahdotmy berkata...

lepas ni panjat gagau lak...
prepare kamera gantung cepat2....

MBDHT berkata...

Program menawan gunung gagau siap sedia. Memang seronok kalau dapat kesana....