Khamis, 2 Februari 2012

Angkasa raya

Semalam gua masuk laman web angkasa.gov.my. Tujuan masuk sebenarnya nak tgk tentang keadaan scene angkasa raya seperti penemuan ufo, suara ghaib kat saramahan, lokasi ufo jatuh di malaysia, scene planet x dan sebagainya.

Hati jadi berdebor bila tengok dalam tv3 tentang Meteor ke apa jadah yang lalu atas planet bumi dan boleh ditengok atas kepala kat angkasa dalam pukul 3 pagi. Semangat punya pasal gua pun bukak laman web tu.

Bukak bukak bende paling paling panas dan terbaru ialah tentang " sebutharga kerja -kerja pemasangan....bla...bla...bla".

Gua tengok laman web NASA takada cerita hal-hal ni. Tolong laa serius sikit. UFO penting untuk kita dalam tahun 2012 ni..NASA laa sikittt woiii....

2 ulasan:

lara nur berkata...

kakakakaka!

ini betul2 power!

SM berkata...

lu tak baca abis ke? tu sebutharga untuk projek landasan ufo la weh!