Jumaat, 9 Disember 2011

Cuti dalam hujan.

1. Gua sebenarnya tengah buat satu genjatan. Genjatan ni kira protes terbesar dalam hidup gua. Selagi berat gua tak jatuh dalam 2 kilo gua mmg malas nk update blog. So skrg ni mcm dah jatuh dua kilo. Kiranya gua dah kurus skrg.

2. Itu hari dalam 24 november kira ulangtahun perkahwinan gua. Macam biasa gua dah lupa. Gua steady jee ni.

3. Sebenarnya ahli keluarga gua yang lain mcm adik adik gua ni gua lupa tarikh lahir diaorang, bukan apa tok gua kat kampung gua syak tak ingat mana tarikh lahir adik dia. Kira seri laa main bola.

4. Menjadi betul hujan itu hari. Banjir dia tak laa power mana. Tapi dia punya power sampai kajang banjir. Gua kesian ke pegawai kebaikian daerah sana nak jawab macam mana kat pegawai daerah?

5. Sebenarnya gua sibuk dengan fm2012. Power jugak dia punya menu. Power laaa( gua ckp sekali je)

6. Semua budak budak buat blog dah kuar buku. Pp dah jatuh miskin. Kedai burger dah tutup. Gua nak kutuk lebih lebih takut dia kecil hati. Budak belia melayu kekadang ni gua tak reti jugak dia nak bende...

7. Tadi gua pikir LIMA ni patut buat kat lipis. Tapi biar scene kereta kebal jee laaa...

8. Lepas tu gua pikir balik macam mana org lipis boleh mkn sotong sedangkan kat lipis takada laut. Magic giler kan?

2 ulasan:

Hazwan Arif berkata...

gua pon sibuk dgn fm2012 jgk

lara_nur berkata...

Rindu laa. lama tunggu post terbaru.

tahniah la turun 2 kilo. dah hujung tahun ni. banyak kenduri kena attend. harap2 dapat maintain 2 kilo tu!