Rabu, 12 Oktober 2011

Kuntum-kuntum Bunga Trafik Light.

sekarang ni gua ada hobi baru. hobi baru gua ni kira bahaya jugak. sekarang ni gua suka sangat tengok bunga yang orang tanam kat trafik light. bila nak sampai trafik light gua akan line kiri dan bawa slow-slow sambil berharap lampu merah menyala. scene ni memang bahaya dan gua harap jangan ada sesiapa berani tiru aksi gua ni.

pagi tadi gua tengok satu bunga ni. gua rasa bunga ni takada kat Malaysia. mesti import luar negara. paling power, dalam keadaan trafik light yang lama gua nampak banyak lebah-lebah menghisap bunga. power giler. pagi tadi kira pagi yang romantik. nak update dalam facebook pakai bb ni macam kodi pulak rasanya. kalau dah update memang balas nak tulis dalam blog.

steve jobs? bagi gua dia manusia kreatif. tapi sebenarnya gua tak laa kenal mana sangat dia ni. sebenarnya produk dia mahal. tapi power. produk pertama gua pernah beli dengan apple ialah iphone, ipad, ipad2 dan ipod nano. paling power ipod nano. kononnya beli nak buat jogging tapi last2 ipod nano tu hilang entah kemana. nak beli mac mahal tak patut. kesimpulan bagi gua ialah duit yang banyak takleh nak beli kesihatan. kata seorang orang tua yang gua kenal, " duit banyak tak guna kalau tak sihat.."

ok. gua nak start jogging balik!

1 ulasan:

Dr. Ben berkata...

the only Apple I have is Ipod.